Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

AdBlue Basf 10Lt

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aditivë

A100010012

I disponueshëm

AdBlue përdoret si agjent reduktues i oksidit të azotit për motorët me naftë me teknologji SCR (Selective Catalytic Reduction).

Konverton oksidet e dëmshme nitrike të shkatuara nga djegia e naftës, në ujë dhe azot të padëmshëm.

Redukton emetimet deri në 80%.

E përshtatshme për të gjitha automjetet me naftë me depozitë AdBlue.

Në përputhje me:

ISO 22241

DIN 70070

Paketimi: 10 Liter

shih më poshtë...

Më shumë detaje

2,000 LEK

Shto Hiqe

AdBlue përdoret si agjent reduktues i oksidit të azotit për motorët me naftë me teknologji SCR (Selective Catalytic Reduction).

Konverton oksidet e dëmshme nitrike të shkatuara nga djegia e naftës, në ujë dhe azot të padëmshëm.

Redukton emetimet deri në 80%.

E përshtatshme për të gjitha automjetet me naftë me depozitë AdBlue.

Në përputhje me:

ISO 22241

DIN 70070

Paketimi: 10 Liter

 

AdBlue është një lëng pangjyrë dhe pa erë që përbëhet nga 32.5% ure dhe 67.5% ujë i distiluar.

Për disa prodhues makinash, emërtimi BlueTec (Mercedes) ose BlueMotion (Volkswagen), do të thotë se makina me naftë duhet të furnizohet me AdBlue.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

AdBlue Basf 10Lt

AdBlue Basf 10Lt

AdBlue përdoret si agjent reduktues i oksidit të azotit për motorët me naftë me teknologji SCR (Selective Catalytic Reduction).

Konverton oksidet e dëmshme nitrike të shkatuara nga djegia e naftës, në ujë dhe azot të padëmshëm.

Redukton emetimet deri në 80%.

E përshtatshme për të gjitha automjetet me naftë me depozitë AdBlue.

Në përputhje me:

ISO 22241

DIN 70070

Paketimi: 10 Liter

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: